Universitat Rovira i Virgili

Conferència d'Antonio Caballero: “Desmontando la masculinidad a través del videoarte”

Campus Catalunya, Aula 305 de 19 a 21 h

El dia 18 de maig, en el marc de l'assignatura "Gènere i comunicació", Antonio Caballero impartirà la conferència "Desmontando la masculinidad a través del videoarte". Aula 305, de 19 a 21 h. És una activitat oberta (i molt recomenable). 

Antonio Caballero és doctor en Comunicació Audiovisual i Publicitat per la Universidad Complutense de Madrid. Ha estat investigador de l'Observatori Andalús de Violència Masclista a Andalusia de la Universidad de Màlagai és coordinador del Seminari Permanent de Recerca Interdisciplinària Gènere, Estètica i Cultura Audiovisual (GECA) de la Universidad Complutense de Madrid. 

Una de les seves últimes recerques ha estat "Cholitas del Siglo XXI: la cholita luchadora como nuevo modelo de masculinidad masculina" a la Universidad Mayor de Sant Andrés (La Pau, Bolívia), encara que en aquesta classe, presentaràpart de la seva tesi doctoral "La representación de la(s) masculinidad(es) en el videoarte español: 2000-2010". Actualment, porta la comunicació en la Galeria Helga d'Alvear de Madrid.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar