Universitat Rovira i Virgili

Una vintena de joves europeus es reuniran aquest cap de setmana a Reus en la cloenda del projecte EYTO

La Càtedra Internacional URV/Repsol d’Excel·lència en Comunicació ha participat en unes de les campanyes promogudes pel projecte europeu

La vintena de joves que participen en el projecte European Youth Tackling Obesity (EYTO) es reuniran aquest proper cap de setmana a Reus per posar punt i final a les activitats que han estat desenvolupant, des del maig de l'any passat, per promoure hàbits i estils saludables de vida a través de campanyes de comunicació i màrqueting social. La trobada d'aquest cap de setmana a Reus és la segona que realitzen tots els participants del projecte, que l'octubre de l'any passat es van reunir a Londres. Els quatre equips de cinc adolescents de cadascun dels Estats participants (la Gran Bretanya, la República Txeca, Portugal i l'Estat espanyol) han programat un cap de setmana ple d'activitats per compartir a Reus. 

Dissabte al matí, dia 25, tindrà lloc la benvinguda a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV amb un joc introductori i una presentació del programa d'activitats del cap de setmana. L'objectiu és posar en comú tot el que els joves han après durant el projecte. La Càtedra Internacional URV/Repsol d'Excel·lència en Comunicació ha participat en la següent campanya:

Som la pera: Els cinc joves participants, alumnes dels instituts Gabriel Ferrater (Èlia Pujades i Adrià Roig) i Gaudí (Nerea Carrión, Cassandra Rodríguez i Andrea Canals), han dissenyat i realitzat diverses activitats de la campanya Som la Pera com ara tres concursos de cuina PeraXef, dues activitats de divulgació científica del projecte (a la Setmana de la Ciència i a la fira Tastets de Ciència), una exposició fotogràfica, gimcanes saludables, tallers sobre els aliments, etc. També han dissenyat materials (audiovisual, pòsters i cartells). A l'Estat espanyol el projecte EYTO ha estat liderat pel Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS) de Reus i ha comptat amb el suport de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus, l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus i la Càtedra Internacional URV/Repsol d'Excel·lència en Comunicació. 

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar