Universitat Rovira i Virgili

El RISC Musical més arriscat

El departament d'Estudis de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili ha acollit el taller "Musicant l'Audiovisual", en què han participat els realitzadors Kikol Grau i Miguel Ángel Blanca. El taller, celebrat el passat 21 de maig, és part de la programació del RISC, organitzada pel Centre d'Art de Tarragona: El Teler de Llum, amb la col·laboració també del departament d'Estudis de Comunicació i de la Facultat de Lletres de la Universitat Rovira i Virgili. 

Aquest taller s'ha inscrit en el programa del RISC Musical, una cita per als audiovisuals que donen un pes específic a la música (ja sigui en documental musical, vídeos musicals, videodansa o d'altres possibilitats de creació) i que vol esdevenir un esdeveniment anual.

Per a aquesta primera edició es projectava, el dimecres 20 de maig, el documental musical Un Lloc on Caure Mort de Miguel Ángel Blanca, en una sessió al Casal Popular Sageta de Foc que ha comptat a més amb un concert en acústic del cantant del grup Autodestrucció i protagonista del film, Càndid Coll. La segona projecció, que se celebrava el dijous 21 al bar El Cau ha comptat amb el film La Más Macabra de las Vidas, un documental de "metratge cercat" de Kikol Grau basat en la discografia de la banda de rock radical basc Eskorbuto i en les imatges de la transició. Després d'aquest film de contrahistòria, un concert de Medievo ha tancat la segona del RISC Musical. 

L'última sessió del cicle tindrà lloc el proper diumenge 14 de juny a la Sala Zero de Tarragona.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar