Universitat Rovira i Virgili

Scopus accepta la inclusió del Catalan Journal of Communication and Cultural Studies (CJCS)

Scopus ha acceptat al Catalan Journal of Communication and Cultural Studies (CJCS) per a ser inclòs en el seu índex. L'equip d'avaluació del Scopus ha informat als editors que la revista s'inclourà al llistat de publicacions amb presència a la plataforma. Això significa que, properament, veurem els articles a la base de dades del Scopus, podent ser seguits també per la plataforma.

El procés d'avaluació va considerar la política editorial de la revista com "convincent" i habilitadora de treball "rellevant" en la disciplina. L'equip també va observar que CJCS és citada per altres revistes i coneguda fora de l'àmbit regional on opera. Scopus també va destacar la qualitat dels autors i la del consell editorial internacional.

Scopus conté informació sobre aproximadament 20,500 títols i és la major base de dades de ressenyes i citacions del món. La plataforma no és només una eina molt útil pel seguiment de la producció d'autoria, si no també per l'accés a la investigació temàtica i abstracts de tot el món. CJCS tindrà una classificació en el ranking i els autors podran veure qui està citant els seus articles.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar