Universitat Rovira i Virgili

El Masterdec comença posant el focus en la comunicació i l’e-Salut

La vuitena edició del Màster en Comunicació Estratègica en la Societat del Risc començarà el proper dilluns dia 15 d'octubre, amb la xerrada titulada 'Comunicación persuasiva en el ámbito de la eSalud: experiencias, riesgos y oportunidades', a càrrec del Dr. Manuel Armayones, professor de Psicologia i director de l'eHealth Center de la UOC (podeu consultar el seu perfil a: https://youtu.be/hr3EIHLF6ag).

L'acte inaugural d'aquesta edició del Masterdec tindrà lloc a les 17:30, a la Sala de Juntes del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili.

Manuel Armayones és un dels investigadors més influents en l'àmbit de e-Health i centrarà la seva intervenció en qüestions relatives a la comunicació a les institucions sanitàries, la comunicació entre pacients i metges, i també farà referencia a la nova app (Comjunts) que acaben de desenvolupar juntament amb la UPF. (https://www.upf.edu/web/medicina_comunicacio/app-junts)

Com en les edicions anteriors, el Masterdec aquest any també compta amb un perfil d'estudiant internacional a banda d'estudiants catalans. Està focalitzat en les àrees de comunicació corporativa, institucional i política, amb accent en els temes relacionats amb els sectors de la indústria, els serveis, el turisme i la comunicació del patrimoni.

Per a més informació: www.masterdec.net

Cal confirmar assistència a sdec(ELIMINAR)@urv.cat

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar