Universitat Rovira i Virgili

Premi Jove a la Investigació en Comunicació de la AE-IC

L'Associació Espanyola d'Investigació de la Comunicació convoca aquest premi amb la intenció de reconèixer i promocionar als joves que es dediquen en aquest sector

L'AE-IC convoca el Premi Jove a la Investicació en Comunicació, que té com a principal objectiu donar un reconeixement als joves investigadors que dediquen grans esforços a la investigació en comunicació després d'aconseguir el grau de doctors.

El premi consistirà en un diploma i en l'edició del treball guanyador per la AE-IC mitjançant un acord previ amb una editorial de prestigi i ampli catàleg en el camp de la Comunicació i de les Ciències Socials, que subscrigui un contracte amb l'associació (l'editorial GEDISA en aquesta ocasió). Les despeses de co-edició, en el seu cas, aniran a càrrec de la AE-IC, amb menció expressa d'aquest partocini i del premi concedit en un lloc preferent. Es concedirà, a més, un accèssit, amb un diploma, que garantirà al segon evaluat la possibilitat de publicar una síntesi de la seva recerca a la revista RAEIC.

El plaç per presentar les sol·licituds s'acaba el 30 de setembre de 2017.

Podeu trobar més informació a: http://ae-ic.org.es/premio-joven-a-la-investigacion-en-comunicacion-ae-ic/

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar