Universitat Rovira i Virgili

L'equip Babylon de la URV guanya la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives

Tres dels cinc integrants del grup formen part del Departament de Comunicació

En la 13a edició de la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives, realitzada a la Universitat Pompeu Fabra l'última setmana d'abril, s'ha competit sobre si el poder públic ha de controlar o no els mitjans de comunicació. L'equip Babylon, que representava la Universitat Rovira i Virgili, s'ha proclamat campió de la lliga de parla catalana, i l'equip de la Universitat Autònoma de Barcelona n'ha quedat subcampió. Els estudiants de tarragona han hagut de defensar en aquest cas que és necessari un control públic dels mitjans. 

Babylon està integrat per Àlex Marín, Víctor Barcelon i els tres estudiants del Departament de Comunicació Toni Cabanillas, Miquel Gasparín i Joel Pérez. Els cinc membres van enforntar-se, durant les semifinals, a la Universitat de Vic, i recordem que l'equip de la URV ja havia guanyat les dues últimes lligues de debat realitzades a la mateixa Universitat Rovira i Virgili. 

El premi que s'han endut els cinc integrants és de 2.500€ i els l'ha atorgat el jurat format per Pere Rostoll, Gemma Espigares, Arnau Guix, Berta Solé i Ismael Vicedo.

Al vídeo que us deixem a continuació podeu veure el debat final entre Babylon i l'equip de la UAB.

Etiquetes: Babylon, Lliga de Debat, URV

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar