Universitat Rovira i Virgili

La professora Carlota Moragas imparteix la conferència "Les claus del referèndum escocès: el discurs del Yes i les semblances amb el procés català"

La Dra. Carlota Moragas durà a terme una conferència basada en els resultats de la seva tesi doctoral aquest dimarts, dia 20 de desembre, a dos quarts de 8 del vespre, al Centre de Lectura de Reus. Sota el títol "Claiming Independence in 140 characters. Uses of Metaphor in the Construction of Scottish and Catalan Political Discourses on Twitter", la recerca posa de manifest quin és el paper de la metàfora en el discurs dels actors polítics a Escòcia i a Catalunya i ofereix interessants resultats sobre la comunicació política, l'ús de Twitter i les estratègies de l'ús lingüístic i les seves implicacions polítiques.

La conferència "Les claus del referèndum escocès: el discurs del Yes i les semblances amb el procés català" recull els resultats més interessants de la investigació i els planteja de forma divulgativa per tal de veure quina és la realitat dels dos casos d'estudi i comprovar com va incidir en els seus plantejaments discursius.

L'acte, que compta amb el suport de Reus per la IndependènciaÒmnium Cultural Baix Camp i el Pacte Nacional pel Dret a decidir, serà presentat per Biel Ferrer, expresident d'Òmnium Cultural Baix Camp.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar