Universitat Rovira i Virgili

Sara Venqué, Sergi Jimenez i David Lleixà, antics alumnes de Comunicació Audiovisual, van presentar el seu projecte al CCCB

Els tres joves van participar en la segona edició del Pitching Audiovisual Universitat - Indústria defensant el seu documental titulat "Teresa, el maquis de Vallibona"

Els passats 1 i 2 de desembre va tenir lloc al CCCB una altra edició del Pitching Audiovisual Universitat - Indústria, una proposta que vol ser el punt d'unió entre professionals del món audiovisual i nous talents emergents de les universitats. En aquesta iniciativa, que neix de l'acord entre el Clúster Audiovisual de Catalunya i les Universitats Catalanes, van participar-hi la Sara Venqué, el Sergi Jimenez i en David Lleixà, tots tres antics alumnes de Comunicació Audiovisual de la Universitat Rovira i Virgili.

Aquests joves van presentar el seu projecte "Teresa, el maquis de Vallibona" dins de la categoria de No Ficció. Els tres van haver de defensar un nou punt de vista sobre la història de La Pastora, un personatge de Vallibona que ha estat molt mediatitzat. Aquest documental s'endinsaria en els testimonis de tota la gent que va conèixer a la Teresa, tocant temes com la intersexualitat, els maquis i la creació d'identitat. Segons les seves pròpies paraules "el projecte cercarà una meditació sobre el present, els canvis i el jovent actual, comparant la fractura moral, econòmica i social de les dècades anteriors amb el nostre suposat progrés". 

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar

Un dels moments de la presentació del projecte "Teresa, el maquis de Vallibona"

Els tres antics estudiants a les jornades del Pitching Audiovisual