Universitat Rovira i Virgili

Màsters del Departament d'Estudis de comunicació

Màster en continguts televisius Gestmusic

Màster en comunicació estratègica en la societat del risc (MASTERDEC)


Màster en continguts televisius Gestmusic  

Té com a objectiu equipar a l'alumnat amb els coneixements i habilitats necessàries per desenvolupar-se en els àmbits de la creació i la comercialització de continguts televisius d'entreteniment: la creació i el desenvolupament de programes, el disseny de producció, les tècniques de màrqueting i la creació d'una imatge de marca, el finançament i venda de formats en l'àmbit nacional i internacional, així com els aspectes legals que pertoquen a la producció televisiva.

Més informació aquí.

Màster en comunicació estratègica en la societat del risc (MASTERDEC)

El MASTERDEC és un màster oficial impulsat pel Departament d'Estudis de Comunicació.

Està enfocat a la gestió estratègica de la comunicació en les organitzacions, institucions i empreses. El seu objectiu bàsic és formar persones resposables i competents per a l'exercici professional i per a la investigació acadèmica, proporcionant els coneixements adequats en els conceptes, habilitats i valors fonamentals de la comunicació estratègica en entorns complexos. Ofereix un conexement profund i especialitzat dels aspectes claus de la comunicació estratègica capacitant els alumnes per la seva anàlisi, avaluació, diagnosi, planificació i implementació.

Per una banda, es capacitarà els alumnes per l'exercici professional de la direcció estratègica de comunicació a les organitzacions, amb una orientació marcadament aplicada i el contacte amb la vida professional. Per l'altra, també es formarà els estudiants en el plantejament i desenvolupament de treballs de recerca científica i acadèmica que permeti acumular coneixement rellevant en l'àmbit local, regional, nacional i internacional.

Més informació aquí.