Universitat Rovira i Virgili

Periodisme gastronòmic a càrrec de Carme Gasull

Dimarts, 29 de novembre de 2016

Campus Catalunya, Aula 505 - 15:30 a 17:00h

La periodista Carme Gasull ens parlarà d'aquesta especialització del periodisme i de com es construeix un currículum professional especialitzat en gastronomia.

BREU BIOGRAFIA: La periodista va iniciar la seva carrera a la ràdio, sempre vinculada a espais de turisme i gastronomia. Va col·laborar amb Jordi Estadella i actualment combina el comisariat tècnic del projecte "Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016" amb diverses tasques, com la redacció del seu bloc Entaulats, la feina vinculada al col·lectiu Gastronomistas o col·laboracions amb mitjans (programa Àrtic de BTV, entre d'altres). També modera i presenta ponències, debats i demostracions culinàries en tot tipus de fires i congressos vinculats amb la temàtica.

La xerrada es fa en el marc de l'assignatura de 3er curs de Periodisme "Teoria i Anàlisi de les Pràctiques Periodístiques Contemporànies", és gratuïta i està oberta a tothom.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar