Universitat Rovira i Virgili

La realitzadora i productora Alba Sotorra visita les Subversessions

Aula 405 de Campus Catalunya a les 14 h

Avui tenim la bona notícia d'acollir, a les Subversessions -sessions de cinema alternatiu, obertes al públic-, a la realitzadora i productora Alba Sotorra. Amb motiu de l'estrena a Tarragona del seu magnífic documental GAME OVER (també avui a les 21:30h a l'Antiga Audiència), l'Alba visitarà la universitat per mostrar-nos alguns dels seus múltiples projectes audiovisuals i explicar-nos el seu posicionament davant el cinema i la seva capacitat d'explicar el món. GAME OVER ens mostra un jove imbuït d'un estil de vida militaritzat, que construeix la seva identitat a partir d'un ensamblatge de materials visuals bèl·lics que consumeix a través dels mitjans i les xarxes. 

L'Alba Sotorra treballa amb documentals, curtmetratges, instal·lacions i performances basades en temàtiques socials i de posicionament feminista. Els seus treballs apel·len al món i qüestionen conceptes com la llibertat, el paper de la dona a l'Islam, la maternitat, la cultura popular -i la cultura de la guerra-, el capitalisme, la cooperació internacional o el canvi climàtic. 

Podeu consultar la seva pàgina web: http://albasotorra.com i també aquesta breu entrevista entorn GAME OVER i la joventut a l'estat espanyol: https://www.youtube.com/watch?v=UJ7JjOSGDdw

No us perdeu la Subversessió d'avui! Serà a les 14h a l'aula 405 del Campus Catalunya i recordeu que, com sempre, podeu portar l'entrepà.  

Us hi esperem! 

El no-comitè subversessiu us saluda.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar