Universitat Rovira i Virgili

Comença el RISC Musical

Del al

Casal Popular Sageta de Foc; aula 312 de la Facultat de Lletres URV; Sala El Cau de Tarragona

Recordeu que aquesta tarda comença el RISC Musical, una iniciativa del Centre d'Art de Tarragona (El Teler de Llum) a la qual també participa la Facultat de Lletres de la Universitat Rovira i Virgili. 

Avui Miguel Ángel Blanca, conegut per ser el peculiar cantant de Manos de Topo, ens presenta la seva pel·lícula UN LLOC ON CAURE MORT. Serà a les 19h a un lloc que ens agrada molt: el Casal Popular Sageta de Foc, al carrer La Nau, a la part alta de Tarragona. Després del film, que ens mostra la vida del cantant de punk d'Autodestrucció, en Càndid, que també ens acompanyarà per la projecció i oferirà un concert acústic i cridaner després del film. 

https://vimeo.com/104911754

Demà, dijous 21, el mateix Miguel Ángel Blanca i Kikol Grau (director de documentals i vídeos musicals, entre d'altres rareses) vindran a la universitat, a l'aula 312 de la Facultat de Lletres a les 14 h, a oferir una Subversessió de luxe sobre les relacions entre la música i l'audiovisual. És oberta a tothom de la universitat i del més enllà. 

Dijous mateix a les 19 h del vespre, a la Sala El Cau de Tarragona, hi podrem veure precisament el darrer llargmetratge de Kikol Grau, LAS MÁS MACABRAS DE LAS VIDAS, que ens mostra a cop de baqueta la vida i època de la banda Eskorbuto. Per tancar la festa, al mateix Cau i després de la projecció, tindrem concert de Medievo, una proposta que us sorprendrà per la combinació de rock'n'roll i projeccions en moltes pantalles. 

https://vimeo.com/118693759

Us deixem amb l'enllaç de l'esdeveniment a Facebook: 
https://www.facebook.com/events/1466758763614885/ 

I l'enllaç del RISC per a què us animeu a venir i participar a les properes sessions, sempre amb l'objectiu de portar cinemes experimentals o d'autor a Tarragona. 

https://www.facebook.com/RISCTarragona?fref=ts
 

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar