Universitat Rovira i Virgili

Presentació i contacte

El MASTERDEC, Màster en comunicació estratègica en la societat del risc, és un màster universitari oficial impulsat pel Departament d'Estudis de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Compta amb el suport de la Càtedra Repsol-URV d'Excel·lència en Comunicació i d'ASTERISC, grup consolidat d'investigació en comunicació.

La particularitat del Màster està sustentada sobre els conceptes d'estratègia, interculturalitat i experiència MASTERDEC.

Està enfocat a la gestió estratègica de la comunicació en les organitzacions, institucions i empreses. El seu objectiu bàsic és formar persones responsables i competents per l'exercici professional i per a la investigació acadèmica, proporcionant els coneixements adequats en els conceptes, habilitats i valors fonamentals de la comunicació estratègica en entorns complexos. Ofereix un coneixement dels aspectes claus de la comunicació estratègica, capacitant als alumnes per al seu anàlisis, evaluació, diagnòstic, planificació i implementació.

L'obtenció del MASTERDEC permet sol·licitar l'accés al programa de Doctorat en Antropologia i Comunicació de la URV, com també a qualsevol altre doctorat en universitats espanyoles.

Dr. Enric Castelló, coordinador MASTERDEC

Per a detalls o informació addicional sobre els aspectes acadèmics com continguts, enfocament, línies de treball, cartes d'admissió, especialització, etc.

Coordinador del MASTERDEC - Departament d'Estudis de Comunicació
Dr. Enric Castelló
master.comunicacio(ELIMINAR)@urv.cat 

Per a detalls o informació addicional sobre els tràmits o requisits administratius per la inscripció com documentació, convalidacions, certificats, beques i ajuts, etc.

Secretaria de la Facultat de Lletres URV
977 559 513
capsfll(ELIMINAR)@urv.cat

Pujar

MASTERDEC